У Києві впіймали росіянина з вибухівкою

https://drive.google.com/uc?export=view&id=14y__Cdy8PAHMQk_t1_XYg9xUFyarMoyQ

У столиці затримали громадянина Росії, який закликав до вчинення терактів та масових вбивств. У нього знайшли саморобний вибуховий пристрій. 
Росіянин, який з 2014 року проживає у Києві, займався виготовленням та розповсюдженням літератури із закликами до вчинення терористичних актів, масових вбивств, насильства відносно емігрантів тощо. 
"Затриманий є послідовником ідеології австралійського терориста Брентона Тарранта, який пропагує етнічний і культурний геноцид. Для популяризації таких поглядів затриманий разом зі спільниками, особи яких наразі встановлюються, виготовляв та збував видання його авторства, а також нацистську символіку", - розповіли в прокуратурі. 
У чоловіка вилучили примірники нацистських та екстремістських творів, прапори «Третього рейху», комп’ютери, з яких відбувалося адміністрування спільнот у соціальних мережах та чеки на доставку забороненої літератури із-за кордону. 
"Крім того, у ході обшуків у затриманого вилучили корпус гранати ВОГ-17 без підривника, споряджений зарядом вибухової речовини А-ІХ-1 та уніфікованим запалом УЗРГМ-2, який відноситься до бойових припасів, при поєднанні яких отримується повністю споряджений та готовий до використання саморобний вибуховий пристрій", - зазначили правоохоронці. 
Затриманому повідомили про підозру, йому загрожує до 7 років ув’язнення.
https://drive.google.com/uc?export=view&id=18tf9lUqczw5AsTU00pfYgc6kIsCtfxvb
У Києві впіймали росіянина з вибухівкою У Києві впіймали росіянина з вибухівкою Reviewed by Редактор on червня 17, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.