У Києві знову можуть посилити карантинні обмеження

https://drive.google.com/uc?export=view&id=1Dql4iyLfbp9gmuxVb63GJAbFBlzVvguwЧерез  зростання інфікованих коронавірусом у столиці знову можуть посилити карантин. Про це розповів радник міського голови Києва Володимир Бондаренко.

Сьогодні, 12 червня, штаб з надзвичайних ситуацій ухвалюватиме рішення. Штаб орієнтуватиметься на результати епідеміологічного аналізу Держпродспоживслужби.

«Станом на сьогодні ми знаходимося посередині між жовтим і чорним сценарієм, це означає, що хвороба входить в новий пік, не вийшовши ще до кінця з попереднього, - розповів Бондаренко. - Ми не можемо говорити про відкриття закладів громадського харчування в приміщеннях, ми не можемо говорити про будь-які масові заходи з кількістю людей 1 на 5 кв. метрів, ми не можемо говорити про повноцінне відкриття закладів культури. Це якраз ті моменти, які мали відбутися 5 червня по Україні».
У Києві знову можуть посилити карантинні обмеження У Києві знову можуть посилити карантинні обмеження Reviewed by Редактор on червня 12, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.