Гідравлічні випробування: на мосту Патона у Києві знайшли різні пошкодження

Гідравлічні випробування: на мосту Патона у Києві знайшли різні пошкодження

У Києві на мосту Патона, під час гідравлічних випробувань, фахівці “Київтеплоенерго” виявили "слабкі місця" на мережах зони теплопостачання ТЕЦ-5.

Комунальники повідомляють, що з початку проведення планових випробувань на мосту імені Патона фахівці ліквідували 11 пошкоджень трубопроводу. 

“Для цього виконуються верхолазні роботи із застосуванням електрозварювального устаткування. Тепломережа під мостом Патона забезпечує теплом житлові масиви Русанівку і Березняки. Магістральний трубопровід експлуатується 58 років – із 1962 року. Його діаметр – 600 мм. Під час проведення ремонтних робіт рух транспорту на мосту імені Патона не обмежується. Послугу з гарячого водопостачання до будинків відновлять після завершення випробувань, які триватимуть до 15 липня включно", - повідомили в КП "Київтеплоенерго".

Гідравлічні випробування: на мосту Патона у Києві знайшли різні пошкодження Гідравлічні випробування: на мосту Патона у Києві знайшли різні пошкодження Reviewed by Редактор on липня 06, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.